Συνεδρίες μέσω Skype - Your Strength

Συνεδρίες μέσω Skype

Η ψυχική υποστήριξη μέσω  skype  είναι ζωντανές συνεδρίες συμβουλευτικής-ψυχοθεραπείας μέσω του διαδικτυακού προγράμματος. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής με κάμερα και η συνεδρία έχει κανονικά εικόνα και ήχο. Οι συνεδρίες μέσω skype είναι εξίσου αποτελεσματικές  και η μέθοδος είναι  αναγνωρισμένη και ασφαλής.

Η θεραπεία εφαρμόζεται κατά τον ίδιο τρόπο όπως στις κατ’ ιδίαν συναντήσεις. Οι επιστημονικές γνώσεις, τα εργαλεία, ο κώδικας δεοντολογίας , το απόρρητο και οι αρχές της συνθετικής προσέγγισης ισχύουν το ίδιο ακριβώς.

Η ψυχική υποστήριξη μέσω διαδικτύου απευθύνεται σε ανθρώπους πο βρίσκονται στην επαρχία ή στο εξωτερικό ή που για λόγους υγείας δε μπορούν να μετακινηθούν και να επισκεφθούν ένα ειδικό στο γραφείο του.

Μέσω  skype μπορούμε να αντιμετωπίσουμε σημαντικά ψυχολογικά θέματα και ψυχοσωματικά συμπτώματα όπως άγχος, κατάθλιψη, κρίσεις πανικού, οικογενειακά προβλήματα, δυσκολίες στις σχέσεις, εργασιακά θέματα, διατροφικές διαταραχές και άλλα. Οι συνεδρίες μέσω  skype δε μπορούν να βοηθήσουν άτομα με αυτοκτονικό ιδεασμό ή κάποια σοβαρή ψυχοπαθολογική διαταραχή.

Αν θέλετε να ξεκινήσετε συνεδρίες συμβουλευτικής μέσω skype θα πρέπει να είστε στο δικό σας χώρο (σπίτι, γραφείο κλπ) την ώρα που θα συμφωνήσουμε από κοινού για τη συνάντησή μας.

Πρέπει να σημειώσουμε ότι η υπηρεσία του  skype παρέχεται δωρεάν και μπορεί κανείς να επικοινωνήσει με άτομα από όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα διαθέτει υψηλή ασφάλεια, ικανοποιητική ποιότητα εικόνας και ήχου και μπορεί να εγκατασταθεί στον υπολογιστή σας εύκολα και απλά. Μπορείτε να μας καλέσετε και να σας δώσουμε οδηγίες τηλεφωνικά ή με ένα  mail.  Καλέστε μας για να ενημερωθείτε σχετικά  και να αποφασίσετε ποιος τρόπος είναι ο καλύτερος.

«Αν ανακάλυψες κάτι που σε έκανε να νιώσεις ένα σφίξιμο μέσα σου, καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να μάθεις περισσότερα γι αυτό»

Nicholas Sparks, Αμερικανός συγγραφέας

Στείλτε σήμερα τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία

2106911107

Τηλ. Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


    Εγγραφή στο newsletter      Μπορείτε να κάνετε απο-εγγραφή οπιαδοίποτε στιγμή