Συμβουλευτική προσωπικού - Your Strength

Συμβουλευτική προσωπικού

Η οικονομική κρίση, η εργασιακή ανασφάλεια, η αβεβαιότητα, οι διαπροσωπικές συγκρούσεις και οι απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής πιέζουν ασφυκτικά τον εργαζόμενο που πρέπει να ανταποκριθεί και στα εργασιακά του καθήκοντα αλλά και στους υπόλοιπους ρόλους. Η κακή ψυχολογική κατάσταση έχει ως συνέπεια τη μείωση της απόδοσης, τη χαμηλή αυτοεκτίμηση, το αίσθημα κενού, την έλλειψη προσωπικού νοήματος, συναδελφικές σχέσεις με αρνητικό πρόσημο και κατ επέκταση αναπολεσματικές συνεργασίες, ελλιπή συγκέντρωση, αναποφασιστικότητα και προβλήματα συμπεριφοράς.

Το ανθρώπινο δυναμικό μιας επιχείρησης είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας στην επιτυχία της και γι αυτό θα πρέπει να δίνουμε προτεραιότητα στην ισορροπία και την ευημερία των στελεχών μας. Η ψυχική υγεία των εργαζομένων έχει καθοριστικό αντίκτυπο στη λειτουργία, στη παραμονή στη θέση εργασίας, στο αίσθημα ικανοποίησης και αυτοπραγμάτωσης, στην παραγωγή, στο engagement, στη συνεργασία και στην επίλυση θεμάτων.

Πραγματικά μπορείτε να φανταστείτε ένα υπάλληλο που έρχεται καταναγκαστικά στη δουλειά του και σκέφτεται απαισιόδοξα; Μπορεί να είναι αποδοτικός και να σκέφτεται καθαρά; Μπορείτε να φανταστείτε ένα υπάλληλο με έντονο άγχος να πρέπει να ανταποκριθεί σε ένα απαιτητικό project ή μια επαγγελματική παρουσίαση; Οι απαντήσεις είναι δίκες σας και σίγουρα θα έχετε παραδείγματα. Η δουλειά που κάνουμε με τα στελέχη των επιχειρήσεων είναι γνωσιακή και προσωποκεντρική. Δηλαδή λειτουργούμε συνθετικά. Γνωσιακά εργαζόμαστε για να αμφισβητήσουμε διαστρεβλωμένες πεποιθήσεις και προσωποκεντρικά για να αφήσουμε ελεύθερο τον άνθρωπο να αξιοποιήσει όλο το δυναμικό του και να νοηματοδοτήση την εργασιακή του ζωή.

Μπορούμε να διαχειριστούμε, να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε ενδοεπιχειρησιακές αλλαγές, εξομάλυνση συγκρούσεων, παρακίνηση προσωπικού , ομαδικότητα και δημιουργικότητα. Θέλετε οι εργαζόμενοί σας να έρχονται με κέφι για δουλειά και νέες ιδέες για να την κάνουν καλύτερη;

“Η μέθοδος για να μειώσουμε το στρες δεν είναι να μειώσουμε τις απαιτήσεις αλλά να αυξήσουμε την υποστήριξη”

Ben Fletcher, Βρετανός επιστήμονας.

Στείλτε σήμερα τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία

2106911107

Τηλ. Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


    Εγγραφή στο newsletter      Μπορείτε να κάνετε απο-εγγραφή οπιαδοίποτε στιγμή