Επιλογή προσωπικού - Your Strength

Επιλογή προσωπικού

Η επιλογή του προσωπικού των επιχειρήσεων είναι μια ευαίσθητη και σοβαρή διαδικασία που απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία. Διαθέτουμε όλα τα απαραίτητα εργαλεία για να σας βοηθήσουμε να κάνετε τις σωστές προσλήψεις για την επιχείρησή σας. Η επιλογή βασίζεται πάνω στις δικές σας ανάγκες, στη φιλοσοφία και στο όραμα της εταιρίας σας. Διαθέτουμε μια μεγάλη βάση δεδομένων με βιογραφικά, ανθρώπων που μπορούν να καλύψουν άμεσα και αποτελεσματικά τις κενές θέσεις εργασίας. Η προσέγγισή μας είναι ψυχολογική. Βλέπουμε πέρα από τα χαρακτηριστικά μια ανάλυσης εργασίας, τη προσωπικότητα και τις δυναμικές των ατόμων που θα σας υποδείξουμε. Η αξιολόγηση μας βασίζεται σε επιστημονικές μεθόδους διερεύνησης όπως είναι ψυχομετρικά τεστ προσωπικότητας, γλωσσικών ικανοτήτων, μαθηματικών και επίλυσης προβλημάτων.

Ειδικευόμαστε σε στελέχη πωλήσεων, στελέχη τηλεφωνικού κέντρου, στελέχη τουριστικού τομέα όλων των ειδικοτήτων, real estate και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Χρησιμοποιούμε όλα τα μέσα προσέλκυσης ταλέντων όπως είναι site, social media, γραφεία διασύνδεσης πανεπιστήμιών, συλλόγους και επαγγελματικούς φορείς.

« Η σκληρή δουλειά όλα τα νικά»

Βιργήλιος, Λατίνος ποιητής

Στείλτε σήμερα τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία

2106911107

Τηλ. Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


Κατεβάστε δωρεάν την προυσίαση
''Η συμβολή της οργανωσιακής ψυχολογίας στην επιλογή προσωπικού ''

Και αξιοποιήστε  έκπτωση 20% στη πρώτη μας συνεργασία!close-link

Εγγραφή στο newsletter

Sign-up to get the latest news straight to your inbox.


Give it a try, you can unsubscribe anytime.