Σεμινάριο συναισθηματικής Νοημοσύνης - Your Strength

Σεμινάριο συναισθηματικής Νοημοσύνης

Το σεμινάριο δημιουργίας και καλλιέργειας της Συναισθηματικής Νοημοσύνης είναι μια εκπαίδευση που θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε, να συνηδειτοποιήσουμε και να διαχειριστούμε τόσο τα δικά μας συναισθήματα όσο και των άλλων.

Οι ρόλοι που καλούμαστε να ανταποκριθούμε πολλοί. Ο οικογενειακός, ο κοινωνικός και πολύ δύσκολο ο εργασιακός χώρος είναι ιδιαίτερα απαιτητικοί. Πολλές φορές πρέπει να συνεργαστούμε ή και να διασκεδάσουμε με ανθρώπους που δεν έχουμε επιλέξει οι ίδιοι. Θα μάθουμε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτές τις περιπτώσεις και να γίνουμε πιο επικοινωνιακοί και πιο δημιουργικοί στις σχέσεις μας με τους άλλους. Η βίωση και η έκφραση των συναισθημάτων είναι η καλύτερη πρόληψη και υποστηρίζει τη ψυχική υγεία.

«Όταν οι άνθρωποι δεν έχουν καμία περιέργεια για τον εαυτό τους, αυτό είναι πάντα κακό σημάδι»

Irvin Yalom, Αμερικανός ψυχοθεραπευτής

  • Η αποδοχή και η διαχείριση των συναισθημάτων μας βοηθάει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί και τον κοινωνικό και στον εργασιακό ρόλο. Είναι μια δεξιότητα απαραίτητη για κάθε επαγγελματία ώστε να κτίζει σχέσης εμπιστοσύνης και ασφάλειας.

Στείλτε σήμερα τη φόρμα ενδιαφέροντος.

Επικοινωνία

2106911107

Τηλ. Επικοινωνίας

Έχετε κάποια ερώτηση σχετικά με τις υπηρεσίες μας; Επικοινωνήστε μαζί μας με τον τρόπο που προτιμάτε και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.


    Εγγραφή στο newsletter      Μπορείτε να κάνετε απο-εγγραφή οπιαδοίποτε στιγμή