Συνεδρίες μέσω Skype - Your Strength

Συνεδρίες μέσω Skype

Η ψυχική υποστήριξη μέσω  skype  είναι ζωντανές συνεδρίες συμβουλευτικής-ψυχοθεραπείας μέσω του διαδικτυακού προγράμματος. Αυτό που χρειάζεται είναι ένας υπολογιστής με κάμερα και η συνεδρία έχει κανονικά εικόνα και ήχο.

Σεμινάριο συναισθηματικής Νοημοσύνης - Your Strength

Σεμινάριο συναισθηματικής Νοημοσύνης

Το σεμινάριο δημιουργίας και καλλιέργειας της Συναισθηματικής Νοημοσύνης είναι μια εκπαίδευση που θα μας βοηθήσει να αναγνωρίσουμε, να συνηδειτοποιήσουμε και να διαχειριστούμε τόσο τα δικά μας συναισθήματα όσο και των άλλων. Οι ρόλοι που καλούμαστε να ανταποκριθούμε πολλοί.

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων - Your Strength

Ψυχοθεραπεία ενηλίκων

Κάποιοι όταν συναντούν με ένα ειδικό ψυχικής υγείας έχουν την αίσθηση ότι εκείνος είναι σε θέση να διαβάσει τη σκέψη τους. Πολλές φορές άγνωστοι σε παρέες με ρωτούν «πως με ψυχολογείς εμένα». Η συμβουλευτική και η ψυχοθεραπεία δεν είναι αστρολογία για να σου πει χωρίς να γνωρίζεστε βαθιά ποιος είσαι,…

Συμβουλευτική καριέρας - Your Strength

Συμβουλευτική καριέρας

Πολλοί δουλεύουν σε δουλειές που δεν τους αρέσουν ή σπούδασαν κάτι που δεν τους καλύπτει ή δουλεύουν χρόνια σε μια δουλειά και έχουν κουραστεί ή θέλουν να διερευνήσουν ποιες είναι δυνατότητες τους στον επαγγελματικό τομέα ή θέλουν να πάρουν προαγωγή και δε τα καταφέρνουν και άλλα. Όποιο και αν είναι…

Ομαδική ψυχοεκπαίδευση - Your Strength

Ομαδική ψυχοεκπαίδευση

Μπορείτε να μπείτε σε ομαδική ψυχοεκπαίδευση θετικών συναισθημάτων. Η ομάδα μας δίνει τη δυνατότητα να μοιραστούμε θέματα που μας δυσκολεύουν και μας εμποδίζουν να συνεχίσουμε.

Εγγραφή στο newsletter

Sign-up to get the latest news straight to your inbox.


Give it a try, you can unsubscribe anytime.